Vieressä olevasta tuotehausta näet koko myynnissä olevan varaston ja tuotemerkit. Napsauta RYHMÄÄ ja valitse merkki tai tehdas

POLA MUOVIMALLIT

Talot pienoisrautatie dioraamaan mittakaavassa H0 .
Faller konserniin omistama Pola on yksi Euroopan johtavista pienoisrautateihin ja erilaisiin dioraamoihin tarkoitettujen muovisten koottavien talojen valmistajista.


Maisemointitarvikkeita
Maisemointiin nurmikoita, puita, kalliota, ym. Kaupunkimaisemaan rekvisiittaa toreille, parkkiruutuja, kivetystä jne..


Car System
Oletko jo tutustunut Fallerin autoratajärjestelmän? Perinteisen junaradan rinnalle voi nyt yhdistää myös autoradan, jossa autot liikkuvat oikeasti.
Toimivuus on lähtökohtana myös Fallerin uudessa Car Systemissä. Tässä järjestelmässä autoissa on akuista virtansa saava moottori. Magneetin ja kääntyvien etupyörien avulla ne seuraavat tien pinnan alle sijoitettua metallilankaa. Fallerin Car Systemissä onnistuu myös reitin muuttaminen ja autojen pysäyttäminen.
Fallerin autojen sisällä on pieni Faulhaber-moottori ja ladattava akku, joista auto saa voimansa. Hammasrattaat välittävät voiman vetäviin takapyöriin. Akku ladataan erillisellä laturilla muuntajan välityksellä verkkovirrasta. Hyvä pito tien pintaan saadaan Fallerin autojen kumirenkaiden välityksellä. Yksi lataus kestää monia tunteja. Lataus tyhjästä täyteen vie noin seitsemän tuntia.
Paras keino alkuun pääsemiseksi on hankkia Fallerin aloituspaketti. Fallerin autojärjestelmän peruspaketti sisältää kaikki tarvitsemasi tarvikkeet: auton laturimuuntajineen, muutaman tiekuvion ja paljon muita hyödyllisiä tarvikkeita. Paketeissa on mukana myös täydelliset ohjeet järjestelmän rakentamiseksi.


Military mallit
Fallerilta löytyy kasarmi- ja muita armeijan rakennuksia mittakaavassa H0 ( 1/87 ).