LIONEL PIENOISRAUTATIET

Videoveturit mittakaavassa G ja H0.
Kuvittelepa että näkisit pienoisrautatiesi sellaisena kuin se pitäisi nähdä: veturin sisältä. Nyt se on mahdollista Lionelin Rail Scope -järjestelmän ansiosta. Ainutlaatuinen “video ohjaamossa” sallii sinun kokea jokaisen kaarteen, sillan, tunnelin ja aseman rautatielläsi.

Olet itse veturinkuljettajan paikalla
Rail Scopen pikkuruinen videokamera tarjoaa sinulle veturinkuljettajan näkymän. Tuntuu kuin istuisit itse ohjaamossa. Rail Scope on mikroelektroniikan läpimurto. Näkökenttäsi on 22 astetta, ja polttopisteen alue on kymmenestä sentistä äärettömään. Junan kulkiessa sähköinen signaali välitetään pulssisarjana pitkin raiteita. Nämä pulssit muodostavat selvän, terävän, mustavalkoisen kuvan. Kamera jatkaa lähettämistä niin kauan kuin virtaa riittää, joten voit pysäyttää veturisi asemalle ja silti katsella mitä edessäpäin tapahtuu.

Helppo käyttää
Koko järjestelmän saa toimimaan muutamassa minuutissa. Kaikki tarvitsemasi on mukana. Koska signaali lähetetään pitkin standardiraidetta, voit käyttää Rail Scopea valmiissa rautatiessä. Sitä on saatavilla mittakaavaan Large Scale, joka on LGB:n kanssa yhteensopiva, sekä 0/027 ja jopa H0.

Aitoutta pienoisrautatielle
Aja junallasi samalla tavoin kuin oikea veturinkuljettaja ja näe kaikki hänen tavallaan Lionelin Rail Scopen avulla. Pysähdy asemille, odota matkustajien nousemista junaan, noudata nopeusrajoituksia ja odota, että opastin edessäpäin näyttää vaihteen olevan kytketty. Täydellinen vaihtoehto pienoisrautateiden harrastajalle, joka on aina miettinyt millaista olisi istua oikean veturin ohjaamossa. Nyt se on mahdollista Lionelin Rail Scopen avulla.

MUSTAVALKOINEN TELEVISIO VIDEOVETUREILLE.